zaterdag 15 december 2012

oude boekkaart

hallo allemaal
zo alles is weer een beetje op een rijtje, met mij gaat het weer een stuk beter en begint allemaal te wennen dat de kleine er is.
en dan nu over de kaart! ik wil met deze boekkaart mee doen aan de extra challenge sint/kerst van http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/ de opdracht is om een oude kaart/ creatie van het afgelopen jaar uit te zoeken die iets speciaals heeft. ik heb deze boekkaart uitgezocht.eerste heb ik hem uitgezocht omdat ik hem heel erg mooi vind geworden voor de eerste keer een boekkaart te hebben gemaakt..
en als tweede heb ik hem uitgekozen omdat ik hem voor mijn vriend heb gemaakt omdat hij het altijd zo mooi vind wat ik maak en ik heel erg veel van hem hou.
 
hier mee wil ik dus mee doen aan de challenge van:


groetjes alice

7 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart om nog eens opnieuw in het zonnetje te zetten en het is duidelijk waarom deze voor jou zo speciaal is. Dankjewel voor je deelname aan de extra challenge bij hobbyhome en.........nog heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van je prachtige zoon en ik hoop dat de tijd van genieten nu is aangebroken voor jullie. Fijne kraamtijd!
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie boekkaart en meer dan geweldig gelukt voor een eerste poging :) ik doe het je niet na hoor. De kleuren vind ik ook erg mooi en je verhaal er achter vond ik ook erg leuk om te lezen!
  Dankjewel voor het meedoen aan de extra challenge bij hobby home.
  Gr. Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous card :) Such a beautiful image, sooooo sweet:) And fabulous details also:)
  Hugs,
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW such lovely colors and it has come out looking gorgeous
  Cheers
  Dr Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat Prachtig gemaakt zeg! Een toppertje!
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen